blo
Mine.
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Menghilang.
Saturday, July 13, 2013 • 12:38 AM • 0 comments
Assalamualaikum. Hi blogger-blogger sekalian. Lama sudah kite tak ketemu. Hihi hampir 2 bulan dah Aizie tak online blog ni. Aizie sekarang dah makin busy sejak bergelar siswi. Muehehe. K aizie lupe nak bagitahu korang semua Aizie sambung belajar dekat mane, Aizie amik kos ape, macam mane Aizie dekat sane. Hahaha Aizie menghilang sebab Aizie dah sambung belajar lah. Yelahh setiap hari ade kelas, laptop pun dah jarang sentuh sekarang. Aizie sekarang dah sambung study dekat Kptm Kuala Lumpur. Alhamdulillah tu je rezeki yang dapat :) Aizie amik kos diploma perakaunan under Uitm. Okayy je kan? sape kate tak okay, Aizie pancung kepala. Hahaha gurau je. Study dekat sane okayy. Bestt sangat oh. Sesape yang datang KL, meh ah datang melawat Aizie dekat cheras. Hoho :D Aizie jumpe ramai kawan-kawan baru dekat sane. Housemates aizie semuanya terbaik ah. Untung sangat dapat kenal dorang semua. Then classmates Aizie betul-betul ingatkan Aizie dekat 5 Ibnusina. Yelahh perangai dorang, and dorang selalu buat event. Dorang semua dah macam adik beradik even baru sebulan lebih kenal. Aaaa sangat untung kan aizie? hihi alhamdulillah :) Orientasi? perghh best gilaa k. Sumpah best! Semua fasilitator terbaikk. Happening gila k orientasi. Sekarang Aizie rasa rindu sangat dekat orientasi and fasi semua. Harap fasi tak lupe semua kenangan dengan batch Aizie ni. Meh Aizie tunjuk sikit housemates and classmates aizie. Okaylah Aizie busy sekarang. Semoga kita berjumpa lagi di post yang seterusnya. hihi bye semuaaa :)

 Housemates yang disayangi :)

Classmates yang gilaaa :)




PASTFUTURE
Bonjour Fellas
Hi stalker. Welcome to my super duper blog in the world. Dont be rude in my blog guys ^^

Heartbeat