blo
Mine.
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Jujur Dari Hati.
Monday, January 21, 2013 • 1:37 AM • 0 comments
Hai kawan . kalian apa khabar ? hihi . meh Aizie nak story sikit meh . Aizie ade sayangkan sorang budak kecik and aizie pun dah anggap dia macam adik aizie sendiri . aizie taknak lah mention sape kan , tapi kalau dia baca ni , dia terasa lah kot ni cerita pasal dia . sekarang dia dah pergi tinggal Aizie . 24 November 2012 , hm tarikh ni ... banyak sangat peristiwanya . Birthday apik sama dengan tarikh dia mula ignore or tinggal aizie. Aizie text dia banyak gila kot , tapi dia lansung tak reply . yelah bila orang yang kita sayang , memang ah kite nak ade respon kan ? dia dah mula senyap time tuuu . Aizie okayy je lagi masa tu sebab aizie tak pikir pape yang negatif masa tu . then 3 Disember 2012 , tengah malam tak silap dia ada text aizie . how happy I am that time :') Epyyy ade masa tu sebab kiteorang pergi holiday ke Terengganu sesame . Aizie rasa nak menangis k baca text yang panjang tu then dengan excitednya aizie baca dekat Epyy sekali . wkwk punyalah happy masa tu :'D  tapi sekejap je happy tu . tak kekal lama punn . esoknya , aizie hangout dengan bebudak Terengganu then aizie lepak Tcafe sampai malam dengan Epyy sambil online . then tetiba Aizie sentap gila vavi kat situu :( aizie baca timeline penuh dengan ........... Hanya Epyy paham perasaan aizie masa tuu . Epyy cakap 'Menangis jelah kalau nak nangis' . K sumpah hati aizie memang macam kaca pecah masa tu tapi kene cover sebab ramai orang dekat situu . airmata aizie dah bertakung dekatt mata tunggu masa nak menitik je . sumpah ah Aizie kecewa sangat masa tu . mungkin sebab aizie terlampau sayang diaa kot . tapi diaa ape tahuu , dia tak fikir aizie lansungg . esoknya pulak aizie dengan epyy balik pekan naik bas berduaa . sepanjang perjalanan aizie menangis dalam bas . Epyy sangat memahami aizie masa tu . diaa tenangkan aizie :/ start hari tuu , hidup aku dah tak ceria dahh . walaupun kawan-kawan ramai yang bagi semangat dekat aizie , yang bagi nasihat dekat aizie tapi aizie rasa mcm masuk telinga kiri , keluar telinga kanan je . aizie still tak boleh lupe dia , still ingat dia selalu . kawan-2 suruh aizie delete semua gambar diaa , tapi aizie tak delete . dorang suruh aizie delete semua text diaa , aizie tak delete jugak . degil nak mampus aku ni . haha kan dah mendapat -,-' kawan aizie marah aizie sangat-sangat sebab still sayang diaa . dorang cakap , dia tak hargai aizie . aizie selalu pentingkan dia lebih dari kawan tapi ni yang aizie dapat . takpelah , aizie taip ni pun dah mengalir bagai dekat pipi . aizie rindu dia ... teramat sangat :'( mungkin aizie tak boleh pun lupe dia sampai bebilee . selalu tengok gambar dia , stalk diaa , baca text dia yang sweet-2 tuu ... tu je yang mampu :( dia bahagia tanpa aizie . apakan daya , hanya mampu tengok dan doakan yang terbaik untuk dia jee :/ kawan aizie ade yang dah benci dia sebab dia tinggal aizie macam ni jee , tapi tak mudah untuk aizie benci dia . dia sentiasa dalam hati dan ingatan aizie ... mungkin -,- take care my ex lil girl :')


PASTFUTURE
Bonjour Fellas
Hi stalker. Welcome to my super duper blog in the world. Dont be rude in my blog guys ^^

Heartbeat