blo
Mine.
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Baby Elmo :')
Thursday, December 15, 2011 • 11:00 PM • 0 comments

hey BabyElmo :) kenape awak buat akak macam nie ? semenjak kebelakangan nie , akak perasan yang awak dah makin renggang dengan akak . tapi , akak buat taktau je . sebab akak taknak jadi macam duluu . maybe awak nak rest . soo , akak bagi awak rest . akak tak text awak pon kann ? tak kacau awak pon kann ? awak tau tak , akak rindu gile dekat awakk . sebab awak dah tak ceriakan akak sejak kebelakangan nie . awak dah lain sayangg . awak dah tak macam dulu . kalau balas text akak pon , pendek - pendek je kann . awak ingat akak tak perasan ke ?

malam semalam hari paling akak sedih tau takk ? awak dah buat hati akak hancur . ape status awak tuh adek ? ape yang awak tulis dekat wall dia tuh adekk ? ' saya nak still dengan awak kak ' ? I'm dying MohdAfiqBazli . tolong explainkannnnnnnnnnnnn :'(  sebelum awak post tuh , awak tak fikir ke perasan akak ? awak tak fikir ke kalau akak bace semua tuh , akak jadi macam mane ? awak tak fikir ke tuh semua boleh buad akak menangis ? awak tak fikir ke semua nie wahai Elmo :'( bile akak bace tuh , airmate akak mengalir tak berhenti tau takk . akak taktau kenape semalam akak rase hilang awakk . akak rase awak dah pegi dari akak . awak dah tak perlukan akak , sebab tuh awak tak fikir perasaan akak kann ? awak tak kesah kan kalau akak pergi dari hidup awak . awak sengaje kan buad semua nie supaya akak bole pegi dari hidup awak . 

MohdAfiqBazli , terimakasih sebab buat akak jadi macam nie . terimakasih sebab buat akak selalu fikir pasal awak , buat akak menangis tak berhenti sebab awak , buat akak tak tido seharian sebab awakk . akak sangat hargai semua nie . Elmo , you're one in a million . it's hard to find someone like you :3 You're so special to me forever . I hope we're together back like before . I miss the old you Apik Baliy ); awak tahu takk . akak just ade awak sorang . kalau awak dah tak ade , sape nak text akak lagi ? sape nak panggil akak Doraemon lagi ? dengan sape akak nak bergurau lagi ? :'( akak rela hilang I demi awak , sebab akak terlampau sayangkan awak . akak harap awak faham ape yang akak rase sekarang . buat mase nie , lebih baik kite macam nie kann ? awak pon dah ade kakak lain , awak layan lah dia . akak tahu dia boleh happy kan awak . ape ape pon , i'm so sorry sebab tak boleh jadi kakak yang terbaik untuk awak . sorry jugak sebab dah banyak sakitkan hati awak . akak tak sangke semua nie akan jadi . sumpah akak terase gile dengan awak wahai adek tersayang . awak tak hargai kasih sayang kakak untuk awak :'( take care adek ku sayang . ILoveYouForeverAB 


PASTFUTURE
Bonjour Fellas
Hi stalker. Welcome to my super duper blog in the world. Dont be rude in my blog guys ^^

Heartbeat


Follow Me


Blog Archive

  • 24 November 2011 ♥