blo
Mine.
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
24 November 2011 ♥
Thursday, November 24, 2011 • 6:27 AM • 0 comments
todayy 24November2011 rightt ? tarikh nie sangat bermakne bagi Aizie . nak tau kenape ? first sebab harinie birthday adek kesayangan Aizie . sape lagi kalau bukan MohdAfiqBazli kann ? happy birthday adekk . may God bless you . iloveyousampaimati :* harinie Aizie pergi jumpe dia . aww , happy giloo . tak pasal - pasal Aizie jadi bahan yang di surprise :D Aizie ikot je ape yang dorang semua dah rancangg . hee . pagi - pagi Aizie pegi jumpe Aien dekat Mcd . kesian dia tunggu Aizie lame . naseb baek ade Tyqa untuk teman dia . so , tak lah bosan sangat kann . then , bile Aizie sampai dia bagi Aizie chocolate . hekhek . terimakasih budak . tak sangke ade jugak hadiah >.< tak lame tuh datang pulak kak Myra dekat Mcd . seriously , memang Aizie tak kenal dia . kenal dalam facebook je selame nie . harinie first tyme kite jumpe kan ? wohoo , maluuuu ;D dia bawak Apih dengan sape ahu lagi sorang . sorry . atoto , orang panggil Apih , Babyyy . wuuuuu , manjee >.< okayy sambung . lepastuh dorang ajak pegi beli kek . kek yang dipilih oleh Aizie . ngehngehh . then , kak Myra mintak Aizie pilihkan bear untuk Apik . Aizie pilih je yang mane nampak comel . wehee :') then , Aizie ikot kak Myra pegi tempah bilik karaoke . haha .  dekat sini memang best gilo - gilo sebab ade due orang budak gile , Azriey and Emy . HAHA . sumpah dorang lawak gile . perangai memang kalah orang gile :D gurau gurau . korang sporting sangat - sangat . sukeee perangai korang :3 dekat karaoke tuh buad surprise dekat Apik kann ? atoto , kesian dia kene surprise . ngehngeh . tapi dia dapat banyak gile hadiah . untunglahhh kan . lepastuh , lepak dekat Mcd je . kesian Emy , tangan luke . sakittttt :( kejar awek punye pasal , sanggup tahan sakit . wee :D gurauuu je . dalam pukul 4.30 , kite dah gerak balikk . huwaaaa , sumpah sedih tyme nie :'( rase macam taknak balikk . tapi , nak buad macam mane kann . terpaksa jugakk ); papepon , thanks for todayy . Adek Apik , Kak Myra , Kak Ecah , Aien , Emy , Apih , Azriey - ILOVEYOU 

second story , harinie kite cukup setahun kan adekk ? ohmenn , tak percaye takpercaye >.< i'm happy with you BabyElmo . adekk tak pernah buad akak sedihh . okay tipu . ade lah jugak buad akak sedih , tapi akak tak kesah pon . ngehngeh . small matter :') adek suke care adek layan akak . adek manje , adek baik , adek sentiase buad akak tersenyum dengan perangai adekk . thanks sebab tahan dengan perangai akak yang kuat merajuk . tehee :D jangan pernah tinggal akak ehh ? iloveyousomuch , MohdAfiqBazliBasir 
nak tengok gambar lain tekan di sini :)




FUTURE
Bonjour Fellas
Hi stalker. Welcome to my super duper blog in the world. Dont be rude in my blog guys ^^

Heartbeat


Follow Me


Blog Archive