blo
Mine.
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Please Stay.
Tuesday, March 12, 2013 • 12:28 AM • 0 comments

Assalamualaikum, Hello, Selamat Tengahari, Hai, and Annyonghaseyo :) Haaaaaa. mohon jawab semua bahasa okayy ? kalau tak jawab, nampak sangat tak sayang Aizie. hihi saje je . Actually post kali ni Aizie nak story pasal Afiq Bazli. Dia ni the one and only adik angkat lelaki Aizie. Aizie start kenal dia ni masa Aizie form 3 dulu. Almost 3 years right ? haha lame jugak kite bertahan kan dikk ? tak sangke pulak rasa. hehe :'D  tapi kannnnnn . Harini cukup 20 hari dah dia tak contact Aizie lansung . yee di ulangi , 20 hari tak contact lansung . Ohmaigadd, sad me is so sad . I miss you like crazy adik :'( selalunya paling lame dia tak contact pun seminggu je . hmm Aizie selalu pikir agak-agak dia ingat Aizie lagi ke tak ehh ? hmm kenape dia buat Aizie macam ni eh? Bile orang tanye pasal dia dekat Aizie, Aizie jawab macam biase jee. padahal Aizie dah lame tak dengar khabar diaa . entah dia sihat ke tak entah dekat sane. dah lah duduknya jauh , memang suke kann -,- Aizie taktahu pape tentang dia sekarang. Lepas 7 hari dia senyap, Aizie try text diaa tapi tak dibalas. Then ade orang cakap dia dah tak guna phone. dulu dia ade jugak tak gune phone , tapi dia bagitahu Aizie dulu. tapi kali ni tak pun . sumpah terasa woi :( Tapi takpelahh nak buat macam mane kan. Aizie just tunggu je sampai dia contact Aizie balik. tapi bilaaaa? hm InsyaAllah one day . I'm waiting for you adikk :') Lagipun tahun ni diaa Spm, Aizie pun dah jarang contact sebab malas ganggu dia nak Spm. and the end, macam ni jadinyaaa. nooo. this is not the end . hm he still my adik untill now okay. Dulu kalau rindu mesti Aizie bace text dia yang comel comel tu. tapi sejak phone kene format, semua text tu dah takde dan takde lansung text kite . hm sedihnyaaaaaa . hanya mampu tengok gambar awak je dik . Kalau Aizie ingat dia or tengok gambar dia, mesti ade je yang mengalir dekat pipi Aizie . mungkin sebab Aizie terlalu rindu :( 


Gambar atas ni masa buat surprise birthday party untuk awak kan dik? Hm I do miss thiss moment . Akak antara yang jadi kejutannya kan. terpaksa menyorok belakang pintu sebab bebudak ni suruh. haha :p Akak rindu gila kegilaan korang semua. Dear budak pendekk comel yang berbaju hitam tu, akak nak adik tahu yang akak ni rindu adik teramat sangat ;( Walaupun awak mendiamkan diri , akak tahu adik still ingat akak kan? mungkin ade sebab adik mendiamkan diri macam ni. takpe adik , akak tunggu text awak sampai bilebile pun :') Akak rindu nak kacau awak dikk. selalunya akak akan kacau awak tentang ehem kan? haha rindu nak tengok lesung pipit awak dik. bile entah dapat jumpe lagi dengan si ketot akak ni. bile entah dapat text and cakap dengan awak lagi -_- Awwh miss you so much dik. what should I do ? Just waiting yaa waiting :( Adik , awak jaga diri baik-baik yaa dekat Terengganu tu. Kalau sakit jangan lupe makan ubat. Lama tak dengar suara awak dik. Belajar betul-betul k adik ? Akak tahu adik boleh buat . I will always pray for you :) Good luck for your Spm dear. Papepun jadi, awak tetap adik akak. I miss you. I miss us. I miss our memories. I miss all about you. I love you so much adik Afiq Bazli 


PASTFUTURE
Bonjour Fellas
Hi stalker. Welcome to my super duper blog in the world. Dont be rude in my blog guys ^^

Heartbeat